Frivillige

Hvidovre Fodbold A/S er afhængige af, at frivillige mennesker vil være med til at sikre en kampafvikling, som skaber gode rammer for 1. holdets kampe på Hvidovre Stadion.

Mange frivillige yder allerede en kæmpestor indsats i forbindelse med afviklingen af vores hjemmekampe. De er uvurderlige for vores kampafvikling, og er fordelt på forskellige kompetenceområder, hvor de hjælper hinanden i det gode team som der er blevet samlet.  

Tag godt imod vores frivillige korps - de yder en fantastisk indsats.  

Til hver eneste hjemmekamp har vi mange ihærdige og hjælpsomme mennesker, der giver Hvidovre Fodbold en uvurderlig hjælp. Kunne du tænke dig at blive en del af Hvidovre Fodbold kan vi skræddersy opgaverne lige efter dine ønsker og kvalifikationer.

Da vi gerne vil kunne yde vores tilskuere en service helt i top, er målsætningen at få flere til at hjælpe, så vi kan løfte opgaven i flok. Vi er derfor altid interesserede i mennesker, som har lyst til at yde en frivillig indsats og som vil være med til at gøre en forskel i et unik fællesskab, når HIF spiller kamp på Hvidovre Stadion.  

Den frivillige indsats er nødvendig for klubben, og det vil være en uvurderlig hjælp, hvis du også har lyst til at give en hånd med.  

Vil du være med til at gøre stadion-oplevelsen  endnu bedre, så tøv ikke med at kontakte os!

Kontakt 

Yderligere oplysninger om at være frivillig medhjælper i HIF kan fås ved henvendelse til Peter Lassen på pl@hif.dk, eller ved at ringe på tlf.: 36781772  

Send evt. et par ord om dig selv, og lad os finde ud af hvordan du bedst bliver en del af fællesskabet i HIF!

Kalender

10-07-21 Silkeborg IF Hvidovre IF 5-1
24-07-21 Hvidovre IF Jammerbugt FC 1-1
01-08-21 HB Køge Hvidovre IF 0-3
06-08-21 Hvidovre IF Fremad Amager
10-08-21 Herstedøster IC Hvidovre IF
13-08-21 FC Fredericia Hvidovre IF
17-08-21 Hvidovre IF Nykøbing FC
20-08-21 Esbjerg fB Hvidovre IF
30-08-21 Hvidovre IF Hobro IK
Se hele sæsonen