Nyheder

Midtbane-mand forsætter i HIF

Fodbold: Efter flere flotte kampe er Hvidovre Fodbold og midtbane manden Sebastian Avanzini blevet enig om at forlænge samarbejdet der nu gælder sommer 2021.

Læs mere på Hvidovre Avis

Endelig en hjemmesejr til HIF

FODBOLD: For første gang i 20/21 tog Hvidovre en hjemmesejr i 1. division, da man fortjent nedlagde det nedrykkede Superligamandskab fra Vendsyssel FF med 2-0 på mål af Ahmed Iljazovski og Kim Aabech efter to hjørnespark.

Læs mere på Hvidovre Avis

Imponerende HIF-spil og en fortjent 2-0 sejr

FODBOLD: Det blev et vaskeægte pokaldrama da Hvidovre tog imod FC Nordsjællands Superligamandskab torsdag aften på Pro Ventilationen Arena, hvor især kampens første tyve minutter indeholdt imponerende HIF-spil. Så hvis gæsterne fra Farum havde troet at kampen blev en gentagelse af deres møde med FC…

Læs mere på Hvidovre Avis

Hvad kommer Nordsjælland med?

FODBOLD: Torsdag aften møder Hvidovres 1. divisionsmandskab superligaklubben FC Nordsjælland i Sydbank Pokalens 3. runde på Pro Ventilationen Arena/Hvidovre Stadion.

Læs mere på Hvidovre Avis

Stadig billetter tilbage

FODBOLD: Der er fortsat lidt billetter tilbage til Hvidovres pokalkamp i morgen torsdag mod FC Nordsjælland, der bliver spillet kl. 19.00 på Pro Ventilation Arena/Hvidovre Stadion og HIF’s sportschef Peter Lassen står klar med at sælge billetter.

Læs mere på Hvidovre Avis

En fortjent 3-2 sejr til Hvidovre IF i bundopgøret i Skive

FODBOLD: Der var igen utroligt vigtige point på spil for Hvidovre i lørdagens 1. divisionskamp i Skive. Endnu et bundopgør, hvor HIF var presset på bredden. Cheftræner Per Frandsen måtte nemlig se bort fra hele otte mand til matchen, og havde dermed kun fem mand på bænken ud af syv mulige.

Læs mere på Hvidovre Avis

Se alle HIF's kampe i 1. division på Viaplay Sport

Kampen Live-streames på  Sport - her livestreames alle Hvidovres kampe i 1. division.  Viaplay Sport koster 309 kr/md. og indeholder alt foruden film – dvs. fuld adgang til hele udvalget af serier, børneserier og sport.

Læs mere

HIF lejer Lyngby- midt og til knytter altmuligmand

Hvidovre Fodbold har forstærket sig med midtbanespiller Magnus Westergaard, der kommer på en lejeaftale fra Superligaklubben Lyngby, samt Sebastian Avanzini der tidligere har været i Horsens og senest en kort afstikker til Færøerne. Den 22-årige felt til felt spiller Westergaard, har trods sin unge…

Læs mere på Hvidovre Avis

HIF henter angriber på Island

FODBOLD: Mandag når Per Frandsen byder velkommen til første træning bliver det med et nyt ansigt i truppen. Hvidovre har nemlig landet en aftale med den 27-årige KR Reykjavík-spiller Tobias Thomsen, som Frandsen kender fra deres fælles tid i AB, hvor han i 15/16 sæsonen med sine 13 mål var med til a…

Læs mere på Hvidovre Avis

Hvidovres cheftræner gør status:

- Jeg har hele tiden sagt vi har et godt hold... FODBOLD: Sæsonen 2019/2020 er slut, en på mange både dramatisk sæson hvor Hvidovre sluttede på en fornem 8.plads i 1 division/Nordic Betligaen. Vi har derfor lavet et tilbageblik på den begivenhedsrige sæson, sammen med Hvidovres cheftræner Per Frand…

Læs mere på Hvidovre Avis

Kalender

07-11-20 Skive IK Hvidovre IF 2-3
12-11-20 Hvidovre IF FC Nordsjælland 2-0
21-11-20 Hvidovre IF Vendsyssel FF 2-0
29-11-20 Hobro IK Hvidovre IF 3-4
06-12-20 FC Fredericia Hvidovre IF
13-12-20 Hvidovre IF Skive IK
15-12-20 Hvidovre IF Vejle BK
20-12-20 Hvidovre IF Esbjerg
Se hele sæsonen