Endnu et remis i Nordic Bet Ligaen
søndag 5. aug 2018 - Michael Hentrich

Der var dømt lokalopgør, da Fremad Amager i dag gæstede Kæmpernes Arena, i Nordic Bet Ligaen's 2. runde. Og Hvidovre fik den værst tænkelige start. Efter et hjørnespark, som sendes højt i det lille felt, kan Oliver Korch ikke holde bolden, der dumper ned til en Fremad Amager-spiller. Korch når dog tilbage til modsatte stolpe, og får i første omgang blokeret skuddet, men han får den alligevel sendt over egen mållinje, til en føring til Fremad Amager. Der var spillet et lille kvarter. Vi skal helt frem til det 21. minut, før den første mulighed dukker op for HIF, da Kim Aabech flugter, men desværre rammer en Fremad-spiller i ryggen, og ryger ud til Nicklas Schmidt, der afslutter, men målmanden kan følge bolden hele vejen, og holder fast. Og så, i det 37. minut, kommer så udligningen. Et godt HIF-angreb, ender uden for feltet, hvor Nicolaj Johannesen får afsluttet, med et rigtigt godt spark, og hamrer bolden i nettet, uden chance for Fremads målmand. Dette bliver også pausestillingen, efter en halvleg, hvor HIF ikke kommer frem til ret meget.

I 2. halvleg kommer HIF langt bedre med. Det bliver til et par store muligheder, men ingen oplagte chancer, førend netop indskiftede Lirim Qamili, får en sidste fod på, i en situation, hvor Fremad ikke får ekspederet bolden væk. Fremad Amager sætter nu alt til på en udligning, og det giver en kontra hvor Hvidovre er 4 mod 3, og resten af Fremad-holdet var blevet hængende langt oppe på Hvidovre's halvdel, og det ender med at Nicolaj Johannesen er lige ved at score sit andet mål, fra en lettere spids vinkel, men målmanden kommer ned og erobrer bolden. I halvlegens sidste ordinære spilleminut, får Fremad et hjærne, og her satses alt, og Heini Vatnsdal sender udligningen i nettet. Brand ærgerligt, så langt henne i kampen. HIF forsøger, og det bliver også til en stor mulighed, 2 minutter inde i overtiden, da Emil Vatani går til baglinjen, og sender bolden fladt ind i det lille felt. Desværre er HIFs tre angribere foran bolden, så det løber ud i ingenting.

Cheftræner Per Frandsen: Vi spiller en rigtig dårlig 1. halvleg, måske den dårligste i lang tid. Vi skal være tilfredse med 1-1 ved pausen, da vi nærmest kun har den ene chance, der bliver scoret på. Men vi kommer meget bedre med i 2. halvleg, og skaber en del flere muligheder.

Fakta

Hvidovre IF - Fremad Amager 2-2

Nordic Bet Ligaen - 1. division

Tilskuertal: 1410

  • Selvmål (Oliver Korch) 0-1 (13.)
  • Heini Vatnsdal (Fremad Amager) (30.)
  • Nicolai Bak Johannessen 1-1 (39.)
  • Magnus Fredslund (46.) (Nicklas Bjerre Schmidt)
  • Stefan Nygaard (61.) (Aleksandar Lazarevic)
  • Lirim Qamili (73.) (Louka Prip Andreasen)
  • Lirim Qamili 2-1 (80.)
  • Malte Kiilerich (84.)
  • Heini Vatnsdal 2-2 (90.)

Holdopstilling

Udskiftningsbænk

Kalender

12-01-19 Hvidovre IF Vanløse IF 2-1
26-01-19 Hvidovre IF AB
02-02-19 Hvidovre IF Næstved Boldklub
09-02-19 Lunds BK Hvidovre IF
16-02-19 FC Nordsjælland Hvidovre IF
23-02-19 Hvidovre IF HIK
03-03-19 Hvidovre IF Lyngby BK
10-03-19 Viborg FF Hvidovre IF
17-03-19 Hvidovre IF FC Roskilde
24-03-19 HB Køge Hvidovre IF
Se hele sæsonen