Stolpe ud i Thisted.
søndag 2. sep 2018 - Michael Hentrich

Hvidovre var i dag taget en lille søndagstur til Thisted - 5 timer i bus, og afsted kl. 06:15.
De første ti minutter blev en stille affære, men HIF stod for den første store mulighed, da HIF får sat en hurtig kontra, og Louka Andreasen finder Lirim Qamili i medløb fra midten, men afslutningen blokeres. HIF holder dog presset og det giver to hjørnespark, men ingen scoring. I det 13 minut mistes bolden på midten, og Thisted får mulighed for et af deres kontraløb. Dette går rygende hurtigt, men debutanten i Hvidovre-målet, Aleksander Horsebøg blokerer. Returen ryger ud af feltet, hvor den opsnappes, og spilles ind igen, men der dømmes offside. I det 15 minut får HIF en kontra, men det går slet ikke hurtigt nok, og Thisted når at trække 10 mand ned igen. Kim Aabech afleverer helt på tværs til Nikolaj Bak Johannesen, og han afslutter udefra, men rammer en medspiller, og det hele løber ud. Og så det 17. minut, etablerer Thisted, igen igen, en hurtig kontra, og der afsluttes i feltet. Bolden ryger dog på overliggeren, og springer i spil igen, lige ud til Christian Kudsk, der header ind over Horsebøg, som forsøger at gøre sig bred, og bringer Thisted i front. HIF forsøgte at svare igen 5 minutter efter, men Kim Aabechs afslutning på Nicolaj Aggers gode indlæg, går lige på Thisted's målmand og til hjørnespark. Så kommer lidt stilstand i spillet, men dog stadig med HIF som det dominerende hold. I det 33. minut får HIF en stor chance, da Aabech sender en høj bold i feltet, hvor den forlænges og tager stolpen, og springer i spil igen. Endnu en stor chance i det 38. minut, kunne have bragt balance. Det starter med en hurtig 1-2 kombination mellem Magnus Fredslund og Nikolaj Agger, Fredslund får afsluttet, og der gives hjørnespark. HIF holder presset, og Alexander Lazarevitz får løftet bolden ind over forsvaret, på kanten af feltet, til Nikolaj Agger som afslutter på overliggeren. Efter en rigtig god HIF-periode, får Thisted etableret en kontra, men afslutning sendes over mål, og der dømmes samtdigt off-side. I det 44. minut får HIF et frispark i højresiden, som Aabech sender højt i feltet til en helt fri Agger, der dog header over mål.
Alt i alt en god første halvleg af HIF, men med et Thisted-mandskab, der står 10 mand på egen halvdel, formår holdet ikke at lukke rigtigt op.

I pausen erstatter Rasmus Louie Larsen en skadet Thomas Sørensen. Og troede man at Thisted stod dybt i første halvleg, så blev det helt grelt i 2. Dog får de halvlegens første mulighed, på endnu en kontra, men tilbagevendte Frederik Krabbe, løber Thisted-spilleren op, og får presset ham ud i siden, men tacklingen giver et Thisted-indkast. 59. minut. Endenlig holder HIF et højt tempo i angrebet. Kim Aabech får headet, og kun en eminent redning af Thisteds målmand, HIF samler riposten op, men afslutningen sendes til hjørnespark. 71. minut. Et langt indkast fra HIF, sendes ind i feltet, hvor Kim Aabech kaster sig frem, og sender bolden på stolpen. 76. minut. HIF har hele spillet, og et godt indlæg i feltet, heades, desværre lige i hænderne på målmanden. I det 77. minut får Louka Andreasen bolden lige uden for feltet, hvor han vender rundt og afslutter og målmanden kan ikke holde, og der følges op, men får fat i anden omgang. 86. minut. De sidste 10 minutter har været et langt pres fra Hvidovre, men desværre sender Louie en afslutning over mål. Og så kampens sidste chance i det 89. minut, hvor Louka får afsluttet, men Thisted får reddet på stregen.
Det blev HIFs nok bedste kamp i år, men marginalerne var ikke på HIFs side, med tre på træværket og en enkelt, der reddes på stregen, så er det op ad bakke.

Cheftræner Per Frandsen: Vi spiller vel vores bedste kamp i år. Vi MÅ ikke tabe sådan en kamp, men med 4 stolpeskud og en enkelt, der reddes på stregen, så bliver det svært. Det er sådan et nederlag, der gør ondt. Forsvaret ved med os idag, med Frederik Krabbe tilbage igen, men vi brænder alt for meget. Vi har prøvet at spille ad helveds til og vundet, og i dag spiller vi rigtigt godt og taber. Men sådan er fodbold, også.

Fakta

Thisted FC - Hvidovre IF 1-0

Nordic Bet Ligaen - 1. division

Tilskuertal: 769

  • Christian Kudsk 1-0 (17.)
  • Rasmus Louie Larsen (46.) (Thomas Sørensen)
  • Frederik Emil Andersen (66.) (Lirim Qamili)
  • Stefan Nygaard (66.) (Aleksandar Lazarevic)
  • Magnus Fredslund (90+2.)

Holdopstilling

Udskiftningsbænk

Kalender

12-01-19 Hvidovre IF Vanløse IF 2-1
26-01-19 Hvidovre IF AB
02-02-19 Hvidovre IF Næstved Boldklub
09-02-19 Lunds BK Hvidovre IF
16-02-19 FC Nordsjælland Hvidovre IF
23-02-19 Hvidovre IF HIK
03-03-19 Hvidovre IF Lyngby BK
10-03-19 Viborg FF Hvidovre IF
17-03-19 Hvidovre IF FC Roskilde
24-03-19 HB Køge Hvidovre IF
Se hele sæsonen