Hvidovre vandt sidste træningskamp
lørdag 23. feb 2019 - Michael Hentrich

Dagens træningskamp mod HIK, den sidste inden sæsonstart, var flyttet til Kæmpernes Arena, for at få "græs under fødderne". Det blev dog aldrig nogen stor kamp, men HIF havde dog overtaget, det meste af kampen. HIK lægger dog ud med et højt pres. I det 3. minut får HIK et hjørnespark, som der ikke kommer noget ud af, men de holder presset, og kommer til en afslutning midt i feltet, som Filip Djukic dog tager sig fint af. Presset klinger dog lidt af, og HIF overtager, dog uden at det bliver prangende. Nicolaj Agger kommer frem til afslutning i det 17. minut, men desværre forbi målet. I det 29. minut redder Djukic igen HIF, da han først parerer en afslutning, men bolden ryger opad. Hurtigt kommer Djukic op, og får holdt fast i anden omgang. I det 35. minut starter HIF et angreb på venstrekanten, og Frederik Emil Andersen får sparket højt bagerst i det lille felt, hvor Aleksandar Lazarevitz header på tværs til Nicolaj Agger, som snitter videre til Lirim Qamili, som behersket kan sende bolden forbi HIKs målmand, der ikke har nået at flytte sig. Bare 3 minutter senere, bliver en, set udefra, håbløs bold, sendt i feltet. Lazarevitz har dog set at HIKs målmand er kommet lidt på afveje, og snitter bolden lidt modsat med hovedet, og så står den 2-0. Halvlegens dramatiske højdepunkt kommer blot 2 minutter senere, da tidligere Hvidovre-spiller, Jonas Hebo, bliver tacklet af Niclas Schmidt. Det ender med lidt tumult, hvor de to slår ud efter hinanden, og dette ender så med et direkte rødt kort til Hebo, og en advarsel til Schmidt. Agger har en mulighed kort før halvleg, men i to omgange får HIKs målmand fat i afslutningen.

2. halvleg sker der ikke så meget i, og det meste af spillet foregår på midten, og uden scoringer. Så kampen slutter med de to scoringer, som HIF sendte ind i 1. halvleg.

Cheftræner Per Frandsen: Vi spillede skidt de første 35 minutter. Alt det, vi så gerne vil, lykkedes aldrig rigtigt for os. Filip (Djukic, red.) har dog et par gode redninger, som holder os inde i kampen. De sidste 10 minutter kommer vi dog i gang med det spil, vi så gerne vil, og får scoret to gange.  I anden halvleg har vi et par chancer til flere scoringer, men det bliver aldrig helt godt. Vi slutter dog med en sejr.

Fakta

Hvidovre IF - HIK 2-0

Trænings-/venskabskamp

Tilskuertal: 125

 • Aleksandar Lazarevic 1-0 (35.)
 • Lirim Qamili 2-0 (38.)
 • Jonas Hebo (HIK) (40.)
 • Nicklas Bjerre Schmidt (40.)
 • Emil Vatani (45.) (Magnus Fredslund)
 • Kim Aabech (45.) (Lirim Qamili)
 • Nicolai Bak Johannessen (45.) (Rasmus Louie Larsen)
 • Lasse Brandt Hansen (45.) (Frederik Emil Andersen)
 • Magnus Kock Nielsen (70.) (Christopher Østberg)
 • Adil Guendouri (70.) (Aleksandar Lazarevic)
 • Frederik Jørgensen (70.) (Nicolaj Agger)

Holdopstilling

Kalender

28-07-19 Kolding IF Hvidovre IF 2-1
03-08-19 Hvidovre IF Viborg FF 0-1
11-08-19 Nykøbing FC Hvidovre IF 2-2
18-08-19 Næstved Boldklub Hvidovre IF 1-1
21-08-19 Hvidovre IF Fremad Amager
25-08-19 Hvidovre IF FC Roskilde
28-08-19 Brønshøj Hvidovre IF
01-09-19 Vendsyssel FF Hvidovre IF
06-09-19 Hvidovre IF Skive IK
13-09-19 Vejle BK Hvidovre IF
Se hele sæsonen