Tredie uafgjorte på Pro Ventilation Arena
onsdag 21. aug 2019 - Michael Hentrich

Efter to uafgjorte kampe i henholdsvis Nykøbing og Næstved, hvor i hvert fald den første burde have givet sejr, var der lagt op til lokalopgør mod Fremad Amager på Pro Ventilation Arena. Den første halve time er en meget lige affære, med få chancer til begge hold. Det kunne dog være blevet til scoring allerede efter et halvt minut, da Kim Aabech lægger godt af til hjemebanedebutanten Daniel Stenderup, som er gået med frem, men hans hårde afslutning, går desværre forbi målet. I det 4. minut er det Fremad Amagers tur til at svare igen, da Nemanja Cavnic er lige ved at smutte mellem Daniel Stenderup og Mike Mortensen, men Stenderup når tilbage, og får rutineret pillet bolden. Blot to minutter senere, får HIF en stor chance, da Aabech spiller videre til Nicklas Schmidt, som spiller skråt tilbage til Mikkel Nøhr, der afslutter, men desværre ikke hårdt nok, og Fremads målmand kan lægge sig ned og holde fast i bolden. I det 19. minut svarer Fremad igen, med et indlæg fra Pierre Larsen til Lukas Engel, som kommer lige foran Filip Djukic, men heldigvis går hovedstødet forbi mål. Efter den halve time, overtager HIF mere af spillet, og halvlegens største chance kommer i det 38. minut, da Mikkel Nøhr forsøger en følt afslutning, men en fremragende redning af FA's målmand sender bolden til hjørnespark. Meget mere sker der ikke i første halvleg.

Anden halvleg fortsætter som første sluttede. HIF har fået tilspillet sig et overtag, og i det 48. minut sendes et hjørnespark i feltet, hvor Nicklas Schmidt kommer højest, og sender et hårdt hovedstød mod målet, men desværre lige på FA's målmand, der parerer. FA's målmand er igen i sving i det 63. minut, da Stefan Nygaard vipper bolden videre til Kim Aabech, som sparker første gang med venstreskøjten, og målmanden parerer igen. I det 72. minut kommer Stefan Nygaard til et godt hovedstød, der går lige på målmanden. I det 85. minut sender Mikkel Nøhr et godt indlæg til Stefan Nygaard, der header, men igen vælger Fremads målmand at hive en fremragende redning. Fremad får deres sidste mulighed med en kontra to minutter før tid, med en hurtig kontra, men afslutningen går langt over mål. To minutter inde i overtiden, tager Mikkel Nøhr et raid op gennem midten, og han får afsluttet fra kanten af feltet, men der er ikke nok fart på, og målmanden får nemt fat. Den sidste chance tilfalder Lirim Qamili, efter et godt indlæg fra Magnus Fredslund, men desværre kommer der ikke noget ud af det. Og så ender kampen som det startede, med 0-0.

Cheftræner Per Frandsen: En fantastisk kamp af drengene, og det eneste der mangler er, at få sparket bolden i kassen. Vi mangler virkelig held og dygtighed. Det skal dog også siges, at Fremads målmand vælger at stå en rigtig god kamp, og snupper mange af vores chancer. God præstation men et lorte-resultat. Tilsidst sidder vi dog og frygter, at Fremad skal lave en "Viborg" og lige få scoret til sidst, men det skete heldigvis ikke.

Fakta

Hvidovre IF - Fremad Amager 0-0

Nordic Bet Ligaen

Tilskuertal: 1216

 • Koffi Franco Atchou (Fremad Amager) (25.)
 • Stefan Nygaard (60.) (Oscar Buch)
 • Lirim Qamili (67.) (Kim Aabech)
 • Sven Bummel (Fremad Amager) (83.)
 • Nemanja Cavnic (Fremad Amager) (83.)
 • Nicklas Bjerre Schmidt (89.)
 • Reda Rabei (Fremad Amager) (90+1.)

Holdopstilling

Udskiftningsbænk

 • 23 Alexander Horsebøg
  Alexander Horsebøg

  23 - Alexander Horsebøg

  Fødselsdag: 24-09-1995

 • 7 Lasse Brandt Hansen
  Lasse Brandt Hansen

  7 - Lasse Brandt Hansen

  Fødselsdag: 16-01-1991

 • 3 Aleksandar Lazarevic
  Aleksandar Lazarevic

  3 - Aleksandar Lazarevic

  Fødselsdag: 17-09-1991

  Aleksander kom til HIF i sommeren 2011.

 • 14 Christopher Østberg
  Christopher Østberg

  14 - Christopher Østberg

  Fødselsdag: 27-01-1993

  Christopher er et produkt af HIF's egen ungdomsafdeling, og han var anfører for U19-holdet i 2011/2012. Fik allerede som U19-spiller debut på 1. senior. Christophers fulde navn er Christopher Østberg Hansen.

 • 22 Magnus Kock Nielsen
  Magnus Kock Nielsen

  22 - Magnus Kock Nielsen

  Fødselsdag: 01-01-0001

Kalender

01-02-20 Hvidovre IF HIK
08-02-20 Landskrona Bois Hvidovre IF
11-02-20 Hvidovre IF FA 2000
22-02-20 Hvidovre IF BK Avarta
28-02-20 Viborg FF Hvidovre IF
07-03-20 Hvidovre IF Vejle BK
12-03-20 HB Køge Hvidovre IF
21-03-20 Hvidovre IF Nykøbing FC
29-03-20 Vendsyssel FF Hvidovre IF
04-04-20 Hvidovre IF Viborg FF
Se hele sæsonen