Holdindsats gav alle tre point i det nordjyske
lørdag 16. okt 2021 - Michael Hentrich

Hvidovre-mandskabet sætter sig på kampen fra start, og dominerer opgøret. I det 7. minut, snupper Tobias Thomsen bolden højt oppe på Jammerbugts banehalvdel, og skal til at runde en fremadstormende målmand, da han fældes af denne. Dommerens fløjte er dog tavs. 5 minutter senere får HIF dog et frispark, midt på JFCs halvdel, og Christoffer Boateng sættes til at sparke. Han sender et rigtigt fint skud afsted, og JFCs målmand må give hjørnespark. Efter et kvarter får JFC så et frispark, begået af Ahmed Iljazovski, men det sparkes lige forbi mål. Jammerbugt begynder nu at komme lidt længere frem på banen, efter en god HIF-start, og får afsluttet mod mål, men bolden går lige forbi trekantssammenføjningen. I det 21. minut får HIF så etableret en lynhurtig kontra, som Mohamad Fakhri Al-Naser "Muddi" får sendt hurtigt videre til Marc Nielsen, som laver en tunnel på JFCs Kelvin Igbonekwu, men Marc kommer ikke tæt nok på målet med sin afslutning, der bliver lidt for blød, og det bliver nemt for målmanden at gribe ind. 27. minut, er det endnu en gang HIF, da Tobias Thomsen der lige indenfor feltet får trykket af, men målmanden har fat. 30. minut, er det så Kim Aabechs tur, da han midt i feltet sender en afslutning afsted, som målmanden ikke kan holde, men der kommer ikke mere ud af dette. Og så, blot minuttet senere. Et godt angreb på fløjen, som Marc Nielsen får sendt fladt ind i feltet, til forreste stolpe, og her dukker Tobias Thomsen op, og med en god iver, får han en lang fod på bolden, og sender den ind ved fjerneste opstander. En rigtig fin scoring. JFC får den sidste afslutning i første halvleg, men Filip Djukic har fuldstændigt styr på det. En fin første halvleg af Hvidovre-mandskabet, som fortjent går til pausen med den smalle føring.

HIF får et frispark i det 52. minut, som Aabech sender godt i feltet, og HIF fortsætter presset. Det er tæt på at blive til et selvmål af JFC, men bolden går lige over, til et HIF-hjørnespark. Det sendes godt i feltet, hvor HIF får afsluttet, men bolden bliver reddet næsten på stregen, af en Jammerbugt-forsvarer. I det 56. minut er JFC igennem på kanten, og bolden lægges ind i feltet, men Djukic kommer godt ned og gør sig bred, og får dermed afværget. En god mulighed opstår i det 63. minut, da Aabech lægger godt af til Boateng, men hans afslutning går lige på JFCs målmand. I det 65. minut er der så, et sjældent, besøg fra Jammerbugt, men afslutningen høvles langt over mål. Og så, i det 69. minut får HIF fuldstændigt pillet Jammerbugts forsvar fra hinanden, og et fremragende angreb slutter med at "Muddi" header for fødderne af Fredrik Carlsen, som lægger tilbage til "Muddi", der behersket lægger bolden ind forbi Jammerbugts målmand. Fremragende scoring. HIF fortsætter resten af halvlegen, men der kommer ikke yderligere scoringer, så HIF-mandskabet kan rejse mod Hvidovre med tre gode og fortjente point i bagagen.

Cheftræner Per Frandsen: Vi ved vi kan spille bedre, selvom vi var klart bedst i 1. halvleg. Vi kommer rigtig godt ud til 2. halvleg, og holder Jammerbugt stangen. Og så holder vi et clean-sheet, som er utroligt vigtig. Men en god sejr, som vi er meget glade for.

Fakta

Jammerbugt FC - Hvidovre IF 0-2

1. Division grundspil

Tilskuertal: 236

 • Tobias Thomsen 0-1 (31.)
 • Emil Adrendrup Nielsen (JFC) (50.)
 • Mohamad Fakhri Al-Naser 0-2 (69.)
 • Marcus Lindberg (72.) (Christoffer Boateng)
 • Matti Lund Nielsen (80.) (Kim Aabech)
 • Mikkel Nøhr Christensen (84.) (Mohamad Fakhri Al-Naser)

Holdopstilling

Udskiftningsbænk

 • 18 Nicklas Halse
  Nicklas Halse

  18 - Nicklas Halse

  Fødselsdag: 03-05-1997

  Et stort talent, der fik debut på Hvidovre IF's divsions-mandskab som bare 16-årig. Er søn af den tidligere Hvidovre Kæmpe, Karsten Halse. Blev købt af Brøndby IF i sommeren 2014.

 • 22 Andreas Kiel Smed
  Andreas Kiel Smed

  22 - Andreas Kiel Smed

  Fødselsdag: 31-07-1997

 • 23 Nicolai Clausen
  Nicolai Clausen

  23 - Nicolai Clausen

  Fødselsdag: 01-01-0001

 • 23 Melvin Yndeheim
  Melvin Yndeheim

  23 - Melvin Yndeheim

  Fødselsdag: 01-01-0001

Kalender

19-11-21 Hobro IK Hvidovre IF 2-1
27-11-21 Hvidovre IF FC Fredericia 5-1
02-12-21 Hvidovre IF Esbjerg fB 2-0
05-12-21 SønderjyskE Hvidovre IF 1-0
10-12-21 Hvidovre IF SønderjyskE
Se hele sæsonen