Nyheder fra Hvidovre Avis

Kontrakt til 24-årige Andreas Smed

FODBOLD: Hvidovre er klar med den fjerde forstærkning til den nye sæson, hvor det efter et par ugers prøveperiode er blevet til en kontrakt til den 24 årige Andreas Smed, der har spillet det seneste halve år for 2 divisionsklubben Frem.

Læs mere på Hvidovre Avis

Chokerende svag HIF-generalprøve

Divisionsholdets sidste testkampe plejer som regel at blive brugt til at finpudse det sidste taktiske inden sæsonpræmieren. Men for Hvidovre-mandskabet er opstarten blev ødelagt af en aflyst træningskamp og et coronaudbrud der lukkede træningen i en hel uge.

Læs mere på Hvidovre Avis

Måtte nøjes med én kamp på træningslejr

Hvidovres divisionshold skulle have spillet to kampe i forbindelse med træningslejren i Vejen i sidste weekend. Men en positiv Covid-19 prøve satte en stopper for mandagens kamp mod AGF, og spilleren måtte transporteres solo hjem.

Læs mere på Hvidovre Avis

HIF møder ”Mikkels far”

Fodbold: Pokalturneringen er kendt for, igennem tiderne at byde på masser sjove og historiske kampe med klubber der normalt ikke møder hinanden i den daglige turnering. Fredag var der lodtræning til første runde, hvor Herstedøster IC, der netop er rykket op i Danmarksserien, kom op af bowle…

Læs mere på Hvidovre Avis

Hurtig angriber skriver kontrakt med Hvidovre

FODBOLD: Hvidovre Fodbold har endnu engang oprustet til den kommende sæson, idet man netop har købt den offensive Mohamed Al-Naser fri i 2. divisionsklubben HIK.

Læs mere på Hvidovre Avis

To prøvespillere med på HIF-træningslejr

FODBOLD: I morgen torsdag drager Hvidovres divisionshold på en fem dags træningslejr i Vejen, hvor det også bliver til to træningskampe mod superliga-hold.

Læs mere på Hvidovre Avis

Farvel til HIF´s topscorer

FODBOLD: Efter fire succesfulde år i HIF har klubbens topscorer Nicolaj Agger valgt at indstille karrieren i en alder af 32 år, - et halvt år før kontrakten ellers udløb.

Læs mere på Hvidovre Avis

En stor stjerne er nu slukket

Det var med stor sorg, at vi torsdag den 24. juni modtog meddelelsen om at Michael Christensen var sovet ind efter længere tids sygdom, i en alder af kun 64 år. Dermed mistede vi - og alle andre omkring Hvidovre Fodbold - en i alle henseender sjælden og unik repræsentant for alle de dyder og egensk…

Læs mere på Hvidovre Avis

HIF-kontrakt med ny rutineret spiller

FODBOLD: Hvidovres kommende 1. divisionshold er ved at komme på plads. Klubben har nemlig skrevet kontrakt med en af de ”lokale drenge”, den 34 årige Martin Spelmann, der vender hjem til den by han voksede op i.

Læs mere på Hvidovre Avis

Har slået flot igennem

FODBOLD: Hvidovre Fodbold har lavet en aftale med endnu en af klubbens unge talenter Marc Nielsen, der har fået masser af spilletid i nedrykningsspillet og også har været manden bag flere målgivende indlæg.

Læs mere på Hvidovre Avis

Kalender

10-07-21 Silkeborg IF Hvidovre IF 5-1
24-07-21 Hvidovre IF Jammerbugt FC 1-1
01-08-21 HB Køge Hvidovre IF 0-3
06-08-21 Hvidovre IF Fremad Amager
10-08-21 Herstedøster IC Hvidovre IF
13-08-21 FC Fredericia Hvidovre IF
17-08-21 Hvidovre IF Nykøbing FC
20-08-21 Esbjerg fB Hvidovre IF
30-08-21 Hvidovre IF Hobro IK
Se hele sæsonen