Nyheder fra Hvidovre Avis

Djukic forsætter i Hvidovre

Fodbold: Det er nu officielt at Hvidovres førstekeeper Filip Djukic forsat skal tørne ud for klubben når 3F Superligaen skydes igang på Pro Ventilation Arena. Den 23 årige keeper har været en sikker sidste skanse i NordicBet Ligaen igennem de sidste fem sæsoner kun afbrudt af et kort ophold i Frema…

Læs mere på Hvidovre Avis

Der bliver kamp om målmands-posten

FODBOLD: Der er nu små to uger til at 3F Superligaen skydes i gang, når Per Frandsens mandskab løber på banen mod FC Midtjylland. Og selvom der er hentet fem nye ansigter til HIF, har sportschef Peter Lassen flere gange bebudet, at der skulle flere til for at skabe en konkurrencedygtig trup.

Læs mere på Hvidovre Avis

Også Matti fortsætter

FODBOLD: Det ligger efterhånden fast at HIF holder på i størstedelen af den trup der på fornemvis rykkede klubben tilbage i den bedste række.

Læs mere på Hvidovre Avis

HIF handler nu ind i Silkeborg

FODBOLD: Først sendte Hvidovre Frederik Carlsen til Silkeborg, men denne gang har det været Peter Lassens tur til at handle ind hos sin gamle klub i det jyske, hvorfra HIF-sportschefen nu kan præsentere Mads Kaalund, der skifter på en permanent aftale til Hvidovre.

Læs mere på Hvidovre Avis

Stenderup stadig chef for Hvidovre-holdet

FODBOLD: Han er kåret til "Årets Spiller" to år i træk og nu skal Daniel Stenderup forsøge om han kan lave en ”alle gode gange tre”. Han har i hvert fald sat sin signatur på en ny aftale med Hvidovre Fodbold for den kommende sæson.

Læs mere på Hvidovre Avis

Hvidovre henter offensivt talent hos Lyngby

FODBOLD: Hvidovres sportschef Peter Lassen har sæsonens tredie forstærkning på plads. Man har nemlig gjort lidt af et scoop, idet man er blevet enig med Lyngbys 19 årige angrebstalent Jeffrey Papa Adjei-Broni.

Læs mere på Hvidovre Avis

Fredslund forlænger

FODBOLD: Selvom han ikke har været fast mand i alle kampe i Per Frandsens start 11’er, er der næppe nogen i 1. division der efterhånden er i tvivl om hvem Magnus Fredslund er?

Læs mere på Hvidovre Avis

En rutineret forsvarsspiller til Hvidovre

FODBOLD: Når spillerne vender tilbage fra en velfortjent ferie bliver det med den rutinerede forsvarsspiller Nicolai Geertsen, der er hentet til fra FC Helsingør.

Læs mere på Hvidovre Avis

Jeg håber at lave mål

FODBOLD: Efter flere års flirt er det lykkes Hvidovre Fodbold at hente Nykøbing FC-profilen Mathias Gehrt hjem til Hvidovre, - for det er bogstavlig talt hjem for Gehrt, der bor bare 5 minutters gang fra Pro Ventilation Arena.

Læs mere på Hvidovre Avis

Sportschef Peter Lassen: Endelig fik vi Gehrt

FODBOLD: Den første forstærkning er på plads til Hvidovres nykårne Superliga-trup, idet man har skrevet kontrakt med midtbanespilleren Mathias Gehrt, der er hentet i Nykøbing FC.

Læs mere på Hvidovre Avis

Kalender

03-09-23 Silkeborg IF Hvidovre IF 1-0
06-09-23 Fjordager IF Hvidovre IF 0-8
17-09-23 Hvidovre IF Lyngby BK 0-1
25-09-23 FC Nordsjælland Hvidovre IF 0-0
01-10-23 Hvidovre IF Brøndby IF
04-10-23 Viby IF Hvidovre IF
08-10-23 Vejle BK Hvidovre IF
20-10-23 Hvidovre IF Silkeborg IF
28-10-23 FC København Hvidovre IF
05-11-23 Hvidovre IF FC Midtjylland
Se hele sæsonen