Nyheder fra Hvidovre Avis

Halse er vendt hjem

FODBOLD: Efter næsten seks års fravær – med kontrakt hos Brøndby, FC Roskilde og senest en tur på Island – er 23-årige Nicklas Halse tilbage i klubben, hvor han slog igennem på tidligt seniorniveau.

Læs mere på Hvidovre Avis

– Rart at se ham i HIF...

FODBOLD: Nicklas Halse er efter seks år tilbage i HIF, hvor han fik sin senior-debut tilbage i 2014.

Læs mere på Hvidovre Avis

Westergaard bliver på HIF holdet

FODBOLD: Hvidovres divisionstrup ser ud til at blive intakt straks fra den spændende forårsstart.text: Man har kun sagt farvel til backen Anders Randrup, der indstiller karrieren. Senest har man forlænget med profilerne Nicolaj Agger og Kim Aabech, og nu er det også lykkedes Hvidovre Fodbold at få…

Læs mere på Hvidovre Avis

Agger binder sig til HIF

FODBOLD: Det er ikke meget man har set til Nicolaj Agger i 20/21-sæsonen for Hvidovre; – faktisk blev det kun til 28 minutter i sæsonpremieren mod HB Køge, hvor Agger måtte udgå med en alvorlig knæskade.

Læs mere på Hvidovre Avis

Ærgerligt, for HIF spillede klart bedst

FODBOLD: Drømmen havde været sejr over Skive og Vejle og måske et enkelt point mod Esbjerg, som man slog på udebane efter en flot præstation. Sådan gik det som bekendt ikke for Hvidovre, der står tilbage med 0 point og en pokal-exit efter tre kampe på en uge.

Læs mere på Hvidovre Avis

Farvel til Randrup

FODBOLD: I sommers hentede Hvidovre den 32-årig højre back Andres Randrup hjem fra Helsingborg i den bedste svenske række på en toårig afta

Læs mere på Hvidovre Avis

Finn Johansen 60 år

Finn Johansen, et af de store navne i Hvidovres fodboldhistorie omkring pokalmesterskabet i 1980 og guldmedaljerne i 1981, runder de 60 år på mandag den 21. december.

Læs mere på Hvidovre Avis

Vejle blev endestationen

Fodbold: Der var en kvartfinale på spil da traditionsklubberne Hvidovre og Vejle tørnede sammen tirsdag eftermiddag på Pro Ventilation Arena. Her var det superliga profferne Vejle der kom bedst fra start og satte sig på opgøret, dog uden at det blev til de helt store chancer.

Læs mere på Hvidovre Avis

HIF snublede mod bundholdet

FODBOLD: Så gik den ikke længere for Per Frandsens mandskab, der ellers var ubesejret i de sidste fire kampe, hvor man har for alvor har spillet sig ind i kampen om en plads i oprykningsspillet. Men mod ligaens absolutte bundprop, Skive, snublede Hvidovre – og endda på hjemmebane.

Læs mere på Hvidovre Avis

To vigtige kampe i vente

FODBOLD: Hvidovres divisionsmandskab kan efterhånden se enden på et anderledes 2020, når man lørdag tager imod bundholdet Skive og tirsdag får besøg af superligaholdet Vejle i Sydbank Pokalen.

Læs mere på Hvidovre Avis

Kalender

15-01-21 FC København Hvidovre IF
26-01-21 Hvidovre IF HIK
30-01-21 Hvidovre IF Holbæk B&I
06-02-21 Hvidovre IF AB
14-02-21 Silkeborg IF Hvidovre IF
20-02-21 Hvidovre IF Fremad Amager
26-02-21 Viborg FF Hvidovre IF
06-03-21 Hvidovre IF Kolding IF
12-03-21 FC Helsingør Hvidovre IF
20-03-21 Hvidovre IF HB Køge
Se hele sæsonen