Nyheder fra Hvidovre Avis

HIF opruster nu i trænerstaben

FODBOLD: Hvidovres divisionshold går en spændende sæson i møde, hvor man p.t. ligger på den ene af de to oprykningspladser. I kampen om at beholde den position, har klubben valgt at opgradere på trænersiden, hvor man har hentet den tidligere divisionsspiller Mathias Mejer ind som fysisk træner, oply…

Læs mere på Hvidovre Avis

HIF ophæver kontrakten med Al-Naser

FODBOLD: Hvidovre Fodbold og angriberen Mohamad Al-Naser er blevet enig om at stoppe samarbejdet et halvt år før tid. Det sker efter ønske fra den hurtige kantspiller, oplyser sportschef Peter Lassen.

Læs mere på Hvidovre Avis

3-2 HIF-nederlag men gode takter

FODBOLD: Årets første træningskamp fandt sted på Luntofte stadion, da Per Frandsens mandskab blev testet mod superliga-bundproppen Lyngby.HIF var fortsat uden Nicklas Halse og Ahmed Iljazovski, Martin Spelmann var syg, mens nyindkøbte Lirim Qamili på grund af en beskadiget hånd, ikke var klar til at…

Læs mere på Hvidovre Avis

HIF forlænger med Clausen

FODBOLD: Backen Nicolai Clausen, der blev hentet til Hvidovre sidste sommer fra Brønshøj, har netop sat sin underskrift på en ny kontrakt der binder den talentfulde forsvarspiller frem til sommeren 2024.

Læs mere på Hvidovre Avis

Topscorer vender hjem til Hvidovre

FODBOLD: Juleaftensdag kunne Hvidovre Fodbold offentliggøre at man har hentet Lirim Qamili hjem efter 2½ år hos superligaklubben AC Horsens.

Læs mere på Hvidovre Avis

Jeg tror vi har gjort et kup med Lirim...

FODBOLD: - Jeg er en glad mand i dag, hvor der endelig er lykkedes os at hente Lirim Qamili hjem fra Horsens på en permanent aftale, lyder det fra HIFs sportschef Peter Lassen.

Læs mere på Hvidovre Avis

Målmand kommer tilbage til Hvidovre

FODBOLD: I sidste uge tog HIF afsked med Marco Brylov, der efter 2½ år gerne ville videre i karrieren. Nu oplyser klubbens sportschef Peter Lassen at afløseren allerede er på plads, og at valget er faldetpå en gammel kending.

Læs mere på Hvidovre Avis

Farvel til Brylov

FODBOLD: Marco Bryllov og Hvidovre Fodbold er blevet enige om at stoppe samarbejdet et halvt år før tid efter keeperens eget ønske.

Læs mere på Hvidovre Avis

Hvidovre skal på træningslejr i Tyrkiet

FODBOLD: - Det bliver igen et uhyre spændende forår for Hvidovre Fodbold, da vi jo for andet år i træk ligner en bejler til Superligaen, og nu er opstartsprogrammet på plads. Det oplyser HIF’s sportschef Peter Lassen.

Læs mere på Hvidovre Avis

Kalender

25-02-23 Hillerød Fodbold Hvidovre IF 1-1
04-03-23 Hvidovre IF Sønderjyske 2-1
12-03-23 Hobro IK Hvidovre IF 2-2
18-03-23 Hvidovre IF Vendsyssel FF 3-1
Se hele sæsonen