Nyheder fra Hvidovre Avis

HIF-dreng fik forlænget

FODBOLD: Den "indfødte" Hvidovre-dreng Nicklas Halse er også at finde i HIF-truppen  i den kommende sæson, hvor han er på vej tilbage fra en knæoperation.

Læs mere på Hvidovre Avis

DS-topscorer til prøvetræning

FODBOLD: Efter en meget kort ferie var HIF-spillerne tilbage på træningsbanen mandag eftermiddag, hvilket bød på mange gensyn, men også et par nye ansigter.

Læs mere på Hvidovre Avis

Kontrakt med Fredslund

FODBOLD: Hvidovre Fodbold er blevet enig med klubmanden Magnus Fredslund, der netop har sat sin underskriv på endnu et år som HIF-spiller. Det oplyser sportschef Peter Lassen

Læs mere på Hvidovre Avis

Smed og Clausen forlænger

FODBOLD: Selvom spillerne er sendt på ferie er der travlhed på kontoret hos HIF, hvor der i øjeblikket arbejdes på at få forlænget med den nuværende trup, ligesom der bliver kigget efter forstærkninger.

Læs mere på Hvidovre Avis

"Greko" vender hjem!

FODBOLD: Sommerens første transfer er på plads for Hvidovre. HIF har netop skrevet kontrakt med 29 årige Christian ”Greko” Jakobsen, der vender hjem til den klub, hvor det hele startede.

Læs mere på Hvidovre Avis

Lund og Brylov på plads i HIF

FODBOLD: Til den kommende sæson vil Hvidovre også få glæde af den vigtige midtbanemand Matti Lund Nielsen samt keeper Marco Brylov der begge har forlænget deres kontrakt.

Læs mere på Hvidovre Avis

HIF deltager i tysk sommer-turnering

FODBOLD: Til juli skal Hvidovres 1. mandskab til Lübeck, hvor man skal deltage i den dansk/tyske turnering ”Belt Cup” som er en træningsturnering, hvor flere danske og tyske hold er inviteret.

Læs mere på Hvidovre Avis

HIF forlænger med årets spiller

FODBOLD: Når HIF i slut juli løber på banen igen bliver det med Daniel Stenderup som kaptajn. ”Årets spiller” har nemlig forlænget sin kontrakt med klubben og overtager permanent anførerbindet fra Christopher Østberg, der som bekendt er stoppet.

Læs mere på Hvidovre Avis

Topscorer på plads i HIF

FODBOLD: Så ligger det fast, at Hvidovre har forlænget aftalen med topscorer Tobias Thomsen, der dermed går i gang med sin tredje sæson i den røde trøje.

Læs mere på Hvidovre Avis

HIF siger farvel til fem spillere

FODBOLD: Efter en flot sæson med en historisk 3. plads starter arbejdet nu med at få truppen til den nye sæson på plads. Og allerede nu ved HIF-sportschefen Peter Lassen at fem spillere forlader det succesrige hold i løbet af sommer pausen.

Læs mere på Hvidovre Avis